Ярим тун

            ***
Ярим тун..
гижинар саболар
корайган рухида надомат
Рангсизлик
 хит килган садалар
уйкусираб,
 шипшийди ширин ахд
Ярим тун..
Ой хира ёгдусин
юлкилар, етук ишк суроги
Хул кузларида,
 буксир ёсин
куз-куз килиб,
алам жумбогин
Ярим тун..
анхорнинг чулп-чулпи
кайчилар,
 сабрнинг лошини
Зурайган
 ишкнинг
вассачупи
Камчилар...
лаблар
 бардошини..

    ***


Рецензии