Летiла лелека...

Летiла лелека, летiла здалека,
Летiла iз гаю, до рiдного краю.
Вона мандрувала,летiла по свiтi,
Шукала мiсцечко, гнiздечко щоб звити.
Вже серце болить, вже не тримають крила,
Вона ж все летiла...Летiла...Летiла...
Шукала лелека подвiр"я i хату,
Щоб затишно було II пташенятам.
Аж ось Украiна...Та де ж тii cела?
Де ж гомiн людський? Де ж та пiсня весела?
Зустрiли лелеку розваленi хати,
А люди пiшли кращу долю шукати.
Заплакала гiрко нещасна лелека:
-Навiщо ж ви, люди, подались далеко?
Сумують за вами подвiр"я, i хати...
Що ж змусило вас iншу долю шукати...


Рецензии
Гарний вірш.
Вибачайте,але мені здається, що в пятому рядочку, було б краще так:
"Вже серце болить і стомлені крила".
Всього Вам найкращого.
З повагою Н.В.

Николаевич Владимир   27.02.2013 12:40     Заявить о нарушении
спасибо большое))))))))

Елена Глызь   27.02.2013 13:09   Заявить о нарушении