Де мое дитинство?

Де мое дитинство?
У широкiм полi,
У краю веселiм,
В хатi край села,
Де в прозорiм небi
Сяють ясно зорi,
Де в саду веселiм
Вишенька цвiла.
Де мое дитинство?
В нивах златокудрих,
Де стави, де пiсня
Ллються по селi,
В хатi, де так добре
Пахне свiжим хлiбом,
Де бабуся лагiдно
Всмiхаеться менi.


Рецензии