Вiчне

 Найперше  в  Бога  було  слово
 Воно  до  Нього  і  про  Нього.
 Все  в  світі  смертне,  прах
 Сурмить  в  часових  терезах
 Де  думка  йому  недотична,
 Закарбоване  у  слові – вічне.
       19.02. 2013р


Рецензии