Вражений красою

Вражений красою
Жінки із косою,
Занімів й закляк,
Мов напав стовбняк.

А вона, як пава,
Гордо виступала,
Йшла собі кудись,
Хочеш, то дивись.

А мені здавалось,
Йшла і задавалась,
Ось, яка коса,
Ось, яка краса.

Бо тепер - це рідкість,
Скрізь на коси бідність,
Всі підстрижені,
Обчекрижені.
10.08.03.


Рецензии