Так, як вперше
Вже ніколи не буде,
Бо чекання пройшло
Невідомого чуда.
Невідоме прийшло
Й зразу стало відомим,
Чуда як не було,
Воно стало знайомим.
Сірі будні життя
Прикрашає чекання,
Щоб новітні чуття
Оновили бажання.
Щоб уперше було,
Як ніколи не буде,
Щоби знову прийшло
Ознайомлення з чудом.
18.08.03.
Свидетельство о публикации №113022702264