У красивому свiтi
Некрасиво живем,
Один одному сіті
Потихеньку плетем.
Одягнувшись красиво,
У парфумах ідем,
Перехожих глузливо
Оком ми проведем.
Обіцяєм красиво,
Робим так, як завжди,
Хоч негарно, так живо
Залишаєм сліди.
Обдуритись не хочем,
Дурим легко самі,
Душу розпачем дрочим
Й мовчимо, як німі.
11.08.03.
Свидетельство о публикации №113022702256