Дощ

Чорною хмарою сонечко вкрилося,
Серце у грудях  тривожно забилося,
Щось у природі таємне робилося,
Раптом щось в небі блискуче розбилося,
Гримнуло грізно, аж все затрусилося
І поливати дощем зоходилося.
 10.08.03.


Рецензии