Квiти матусi

Очі щось ріже до сліз
І перехоплює подих,
Капає, хлюпає ніс
Хоч я міцної породи.

Боже, яким був колись,
Згадую мамині сльози,
Зараз на неї б моливсь,
Всі повідводив би грози.

Був би ласкавим завжди,
Мамі б ні в чім не перечив,
Може б не  сталось біди
І не здригались би плечі.

Мамо, я вже у літах,
Нині я Вас розумію
Та із слізьми на очах
Я від провини німію.

Мамо, прийшов я до Вас,
Квіти приніс  на могилу,
Швидко настане той час,
Що забере мою силу.

Маю надію тоді,
Мамо, зустрітися з Вами,
Щоби на Божім суді
Розрахуватись з боргами.

Щоб присудили мені
Вічно у пеклі каратись
За всі учинки дурні,
Що не давали Вам спати.

Очі щось ріже до сліз
І перехоплює подих,
Квіти матусі приніс
Й сів на травичку напроти.
09.08.03.


Рецензии
Тепло і щиро, та, як завжди, пізно...

Григорий Божок   27.02.2013 18:57     Заявить о нарушении