Горенько

Горенько напало
На мою голівку,
Жіночка пропала
Саме на Петрівку.

Як пішла ще зрання
Солі позичати,
То аж до смеркання
Не зайшла до хати.

А це знов пропала,
Кажуть у пивниці
З кумом жартувала –
Їде до столиці.

Там по ресторанах
Буде танцювати,
У штанах бананах
У рулетку грати.

Їй село набридло,
Ці корови, свині,
Все їй остогидло,
Їде звідси нині.

Чоловіка кине,
Житиме з ким схоче,
Хай усе загине -
В місті в гречку вскоче.

Горенько напало
На мою голівку,
Жіночка пропала
Саме на Петрівку.

Я привіз із міста
Жіночку для себе
Не з сільського тіста,
Тож мені так й треба.

Горенько напало,
Або може щастя,
Що її не стало,
Що вхопила трясця.
06.08.03.


Рецензии