Рятуйте

Ой, рятуй, добрі люди,
Чоловік грабує,
Як впіймає, то усюди
Він мене цілує.

Щоб енергію забрати
Міцно обіймає,
Не дає мені кричати,
Рота затикає.

Заціловує у губи,
Вусами лоскоче,
Хоче він моєї згуби,
Про любов воркоче.

Відчуваю – постарію
Як він тягне спати,
Я енергію не вмію
В нього відбирати.

Ох, рятуйте, добрі люди,
Заберіте діда,
Хай дарунком він вам буде,
Я ж візьму сусіда.
06.08.03.


Рецензии