Не простять
кров, - ніколи. Пророк Іссая. Старий заповіт.
Не простять
Усе прощається усім,
Крім тих, хто кров пролив невинну,
Прощення не діждатись їм,
Не замолить страшну провину.
Народ і досі не забув
Рік тридцять третій, сорок сьомий
І про фашистів кожен чув,
Всім більшовицький клан відомий.
В народних генах назавжди
Закарбувалися їх звірства,
Кривавих злочинів сліди,
Невинні жертви бузувірства.
За кров невинну не простять
Ніколи людські покоління,
Їх будуть вічно проклинать
Й від Бога їм нема спасіння.
30.07.03.
Свидетельство о публикации №113022702178