Думка

Ворушиться думка,
Постійно пульсує,
Була б чудо-гумка
Я б стер, що турбує,
Усе, що тривожить
Мене серед ночі,
Що голову точить,
Розплющує очі,
Що тихо вповзає
Зміюкою в душу,
За серце терзає
І трусить як грушу.

Тоді би спокійно
Зажив, як колода,
Радів би постійно
Та думки щось шкода.
25.07.03.


Рецензии