Мудрий

Розум знає тільки те,
Що сказали почуття,
Це для нього є святе,
Це для нього є життя.

Більше років почуттям,
То мудріший розум наш,
Тож товаришу, затям –
Мудрий з`їв багацько каш.

Мудрий розум не хвалько,
Чесний, не буває злим,
Злодій зве його дурком,
Бо він гребує чужим.

Знає він вагу знанням
І повір`ям пречудним,
Тож товаришу, затям -
Краще бути не дурним.
24.07.03.


Рецензии