Пiд небом блакитним

Під небом блакитним
Є добрість і злість,
Гуляє хтось ситим,
Хтось днями не їсть.

Із правдою поруч
Брехня не горить,
Веде шлях угору
І він же згори.

Із гною троянда
Пахуча зроста,
Навколо гаранта
Без прав біднота.

Земелька селянська,
Врожай у крутих,
Не влада радянська,
А все як при них.
24.07.03.


Рецензии