Усна пам ять
Все не закарбоване у слові
Пропадає зразу й назавжди,
Чи, прижившись у народній мові,
Залиша у вічності сліди.
Пісні, приказки живуть в народі,
Пам`ятають їх і бережуть,
Пісню заспівають при нагоді,
Приказку до мови додадуть.
В нашу еру нових інформацій
Молодь їх не хоче пам`ятать,
Скільки в їхніх головах не мацай
Те, чого нема, не відшукать.
Врешті Україна обідніє,
Зникнуть пісні й приказки з життя,
І душа і мова зачерствіє,
В нації не буде майбуття.
20.07.03.
Свидетельство о публикации №113022702133