Дарман агор диги

Гьар хIу гьанрикибхIале,
Сурат бурцис някьизе,
Гьар хIу кераибхIале,
ВакIес дигар мякьизе.

Дия уркIилзелате,
МухIлиличу дурасле,
УркIила хIял аргъиле,
Дубурт дисури дархле.

Эш це гIяламат цаба?
ХIу нам цIакьле дигахъуй,
Эшти дигира нура,
ХIатI кейэс дигхIайгахъуй!

Башува башанаги,
Азихъ уцIа печизе,
Дарман агорил иза,
Берхун дия чархизе.

Кьаркьала изухIале,
Дармайке умцIари халкь,
Изалис дия, дарман хIу,
ХIакьуй хIатI хугина хIакь.


Рецензии