Ти все ще тут
Викинь свій страх
у повітря
Скоро
твій час скінчиться
скоро
виросте небо
із-під трави
опадуть твої сни
у нікуди
Все ще
квітне гвоздика
дрозди співають
і ти все ще кохати можеш
слова віддарувати
ти все ще тут
Будь там, де є
Даруй все, що є
Свидетельство о публикации №113022608938