Якщо...

Якщо ти намалюєш мені дощ,
Я залишуся назавжди з тобою,
Я поспілкуюсь сам-на-сам з пітьмою,
Якщо мені ти намалюєш дощ.

Якщо мені ти вітер намалюєш,
Я залишусь з тобою, я вогнем займусь,
За день по світу я пройдусь,
Якщо побачу вітер, намальований тобою.

Якщо для мене намалюєш тишу,
З тобою буду я,
Я буду мати вигляд кришталя,
Прозорого і щирого як ця зима…
І тільки тишу після себе я тобі залишу,
Для того, щоб тебе любило це життя…


Рецензии