Тiльки в серцi
І громом кожен день в мені озветься,
Коли тебе зі мною поруч знов нема…
А так буває тільки в серці…
За сонцем – буря, після тебе – тьма…
І знову сніг улітку… Так мені здається…
Як ніби і на світі вже нічого більш нема…
Отак буває тільки в серці.
І сили вже, здається, що пішли,
А серце б’ється і не хоче помирати.
Кохання і прощення мені сили віднайшли…
А так буває тільки в серці, цього не сховати…
Свидетельство о публикации №113022607417