***

І він чекав, надіявся, співав
Цей теплий ранок, світлий, юний ранок.
Чекав її, кого він так кохав,
Стидаючись розвіяти серпанок…

Він дмухав свіжим-свіжим вітерцем
І сподівався він на спільну втечу,
А зрада сталась з не менш юним морозцем –
І розпач затрусив іще тендітні плечі…

А свіжий, такий свіжий вітерець
Забився в кут і не тривожив більше
Тих двох сердець, тих різних двох сердець,
Поміж якими пролягло урвище…


Рецензии