Я поруч
Невидимим поглядом йшла за тобою…
Ти знаєш, а я була поруч…
Я сонцем була за твоєю спиною…
Чомусь, я завжди була поруч…
Навіть, коли ти вже спав…
Повір, я завжди була поруч…
А ти цього просто не знав.
Ти знаєш, я йшла за тобою,
Я стежила, бігла і йшла…
Завжди була поруч з тобою…
І, будучи поруч, назавжди пішла…
Свидетельство о публикации №113022607268