Первоцвiт

Ось  вже  весна  ступає
  на  поріг,
 Весняним  сонцем  заграє  з
  пташками,
 І  манить    ліс  торішніми
  стежками
 покраяний,  неначе    той 
  пиріг.

 Там  серед  листя  прілого, 
  старого,
 Серед  подекуди  залежаних
  снігів,
 Найперший  первоцвіт  уже
  розцвів,
 Благословенний  подихом
  Святого.


картинка з інтернету


Рецензии
Дуже гарний весняний, світлий, соняшний вірш.

Щасти Вам!

Николай Козакевич   19.03.2013 22:47     Заявить о нарушении