dze

Rajons DZE.
Kara rages pвr zonв
Un mзrнis ir
  Dzоvot uz izdzоvoрanu
Spзlзt spзli ar nвvi
Tur bija sвpju kliedziens vaidi
Tas ir gudrs, kurр saglabв munоciju
Un jыs nezinвt, ko sagaidоt
Manв prвtв nav, lai sniegtu vienu ne mirt
Katru minыti sprвgstoрa granвtas
Asinis uz ietves un nogalinвja Machines
Tas ir katrs pats par sevi
Nav юзl, un neviens netaupоt
Rajons DZE jыtama
Nвve vai izdzоvoрana nav veikts gaidоt
Ar savu garрu, ko izvзlзties
Uzvarзt vai zaudзt.


Рецензии