Krоzi

dolвra samazinвjвs
Un cilvзki brauc strupceпв
Cena palielinвta lоdz debesоm
Viss, kas tika pieтemts prom bez maksas
benzоna cenas pieauga
Cilvзki ir zaudзjuрi interesi par robotu
Krоze bija krustu
Un tas bija tad, kad tur bija senie cilvзki?
Viтi nezinвja par Holivudu
Viтiem nebija mвjвs
Bыda, kas bija viтu mвjas
Tad tur bija nevis kвds automaроnas
Un nezinu, ko degviela
Un tur bija viens veids
Dzоvot uz izdzоvoрanu
Un ne saprastu, kas
Tagad 21.gadsimta
Kur pasaulз valda vоrieрi
Viss faktiski atsakoties
Tikai viтр zina, kur iet
Krоze mums nav bail
Pat ja viтр ir virs debesskrвpjiem un torтi
Mзs viтam parвdоt
Ka spзj
Smoem skumjр sejas
Pieтemsim brоdi aizmirst, ka рвda bezdarbs
Mзs nomodв mзмinвt ar visu to varзtu
Tad par mыsu ceпu bыs pasaule
Un krоze bыs izрноdina cigareрu smogu
Un visi ray un ceпi bыs tоrвka
Un samazinвt nodokпus
Cilvзki kпыst labi
Viss, kas nav vзrtоbas bыs vзrtоgвks
Un atvзrs slзptos talantus
Pa vienam
Ar mums, pasaule mainоsies.


Рецензии