Dzive manuprвt

Par naudu var nopirkt grвmatu, bet ne prвta
Naudu var viens cilvзks, un visi
Ja ziedu nav laista tв юыst
Kas un ar mыsu dzоvi
Kuri pavada savu laiku tukрs
Viena un dzоve ir tukрa
Ap stыri, lai jums veicas
Mзs nezinвm, vai mзs slзgt
Bet nevar atrast sevi par pastaigвties
Dzоves bыtоba ir atрнirоga katrв
Bet vienоgais bыtоba no tв: dzоvo
Laiks ir viens likums:
Atzоmзjiet un neapstвjas
Laiks nav nauda
Laiks dzоve
Jвgludina modes nenozоmз skaista
Mзrнis ir vзlme, lai to sasniegtu
Krоze ir tikai sвkums problзmas
Katru gadu pieaugs vзrtоgs
Katru gadu, cilvзki kпыs draugs
Un pievienoties mums рajв pasaulз mostas manyatsya
Visa mыsu dzоve ir saistоta ar cilvзkiem
Jo vairвk cilvзku, jo vairвk iespзjas
Mоlestоba nav vвrds ir sajыta
Spзcоgвkв mоlestоba ir pati pirmв
Jыs nevarat redzзt vзjр, jыs varat justies
Man ir sajыta mыsu otrais
Veiksme nav par naudu
Panвkumi slзpjas cilvзks
Bet kur saule vienmзr bыs kaut kas, bet spоdзt
Un labu veiksmi, ja jыs to, lai izsauktu
Pozоcija mainвs cilvзki, ja tв kalpo
Dzоvo savu dzоvi skaistu un ikviens var
Bet ne visi vзlas
Tie, kas ir labi draugi
Viena laba kompвnija
Ikviens, kas grib dzоvot ilgi
Ne, ja jums nav mosties smзнзрanu un alkohola
Dzоvз vairвk nekв vienв veidв
Viтiem bezgalоgi.
Vienkвrрi vajag, lai atvзrtu acis
Labs nepazыd, kad
Pat ja pasaules gals
Pзc daювm gadsimtos
Daba sвk augt
Ziedoрвm puнзm un koki
Cilvзks var ietaupоt ne tikai narkotikas
Bet sirsnоgs vвrdi: paldies paldies
Dzоve dod mums visiem
Dzоve ir noteikums: dzоvoju
Biрu dzзlieniem ir ne tikai
Laiks neapstвjas
Tas nav iespзjams redzзja zвмskaidas
Mainвmi laika
Katru dienu kaut kas jauns
Dzоve ik dienu dod mums dвvanas
Bet mзs ne vienmзr tos apskatоt
Mзs varam apstвties un nospiediet STOP
Bet dzоve atmodina tieрraidз
Laiks atzоmзjot atmodina
Diena mostas go
Un mыsu dzоve pamostas turpinвsies.


Рецензии