Sasniegtu

Daudzi cilvзki ir mзrнis, bet ne visi.
Jebkurр mзrнi var sasniegt jautвt, kв pateikt to, ko jыs iet cauri, lai sasniegtu mзrнi, es nevaru, jo katram ir savs ceпu uz mзrнi. Visi mзs zinвm kaut ko sasniegt kaut jвdod роs pыles var bыt, atstвjot roboti pвrcelties uz cita pilsзta, taиu vissvarоgвkais ir ticзt panвkumiem un paрi un strвdвt bez роm kvalitвtзm jыs nekad sasniegt mзrнi.
Pat tad, ja nav iespзjams tur ir risinвjums
Lai sasniegtu mзrнi bыs nepiecieрams laiks, kв arо laiks, kad jыs nolemjat pamosties mзrнis ir sasniegts un kur.
Ja jums nav nekвda sakara, un nekas notiktu nav mosties nav sasniedzami mзrнi dzоve dod ne beigвs ceпa atalgojumu, nevis sвkums iespзjamвs neveiksmes podsterezhet jыs tыkstoрв solis, bet, kв jыs gaidоt panвkumus mostas jыs nezinвt, vai viтр ir tuvu lоdz sevi beigвs.
Veikt pirmo soli, ja jыs kritums piecelties, jo netоrumi ir garроgi garрa labвk sasniegt savus panвkumus. Prakse noteikt sev izaicinвjumu, lai mзrнi, iedomвjieties, ka ро spзle ir nespзja pavediens liecinieku lоmenim.
Mзs vзlamies, lai sasniegtu mзrнi, bet mums ir bail zaudзt, mзs nedomвjвm, ka mums ir zaudзt? nekas, bet jaunu pieredzi pirms pacelрanвs ir iemвcоties lidot, mums nav spвrnu, bet mзs varam radоt viтiem.
Ko mзs vзlamies, ir ne tik tвlu, tas ir slзpts daювdos veidos, ja mзs ejam cauri vispirms un tad kпыdоties ir vзl daudzi veidi, kв mыsu mзrнis. Mзs nedrоkst sasniegt mзrнi par vienu iemeslu vienоgi tad, ja mзs gвjusi, bet tagad mзs esam dzоvi, mзs varam darоt jebko. Vairumв gadоjumu cilvзki atmest pвrвk вtri viтi strвdвja cоtоgs pieprasоtвkajiem un ka viтiem ir jвdara soli, bet viтi dod savu entuziasma trыkums motivвcijas, ja jыs vзlaties, lai sasniegtu kaut ko motivзt sevi katru dienu inficзties ar entuziasmu padara pirmos soпus tвs пaus neзrts, bet jums nav paziтojums, cik ieрu taisni. Kas bыtu nepiecieрams, lai uzzinвtu, lai peldзt, lai pвrietu pвri bortam tas ir vieglвkais veids, kв iemвcоties peldзt un ar mыsu mзrнiem katrs nospraustais mзrнis ir savu ceпu smago un vieglo lоdz jums izvзlзties ceпu coca.


Рецензии