biznes ir biznes

Bizness ir bizness.
Sohshie darbdienвs smago ceпu
Dzelzs nervi un prвtu
Risku to visu un iet pie izlases

Ieguldot jыsu bizness nav nelielвs summas
Тemt aizdevumu uz procentiem
Un stвvas iespзjas
Ir labi un slikti punktus
Atrisina visas jums, un tas ir grыti

Investori kurjeri naftas magnвtu
Tie visi ir veiksmоgi cilvзki
Nopirkt tыkstoрiem un ne bruтas
Рie tycoons un netiesвjiet

Uzтзmзjdarbоbв, draudzоba ir reti
Perforatori un regulвri nвk klajв ar idejвm
Katru darba dienu jыs pвrbaudоt
Bagвtвka nekв tas, kurр ir gudrвki un gudrвki.


Рецензии