Хода весни

 

Ходу весна розпочинає,
Несміло робить  вона крок.
Теплом і сонце не ласкає,
За хмарами не видно ще зірок.

Протистоять зима уміє,
Запаси в неї іще є.
Холодний вітер шаленіє,
Погода іншою стає.

Ідуть дощі і снігопади,
Гуляє віхола, шумить.
Пройшлася лісом і полями,
І снігом почала крутить.

Весна їй дихає у спину,
Промінням сонце виграє.
Покрила світлом всю долину,
Зимі свободи не дає.

Вирують зміни у природі,
Їх не зупинить вже ніщо.
Весна крокує по дорозі,
Із нею прийде і тепло.


Рецензии