Десь

Десь між небом і землею
Є країна справжніх див,
Не буває бур над нею
Та руйнівних струсів й злив.

Дивина щодня буває –
Зранку сонечко встає,
А щовечора сідає,
Уночі всім спать дає.

Там щороку – літо, осінь,
Зиму змінює весна,
Не бувало збою досі,
Це постійна дивина.

Там живуть заможні люди,
Диво в тому як і де,
Хтось бомжує, бродить всюди,
Хтось в хатах життя веде.

І порядки досить дивні,
За законом не живуть,
Там за гроші служать гривні,
Всі ж рублями їх зовуть.

Дивна влада в тій країні,
Про загал не дбає свій,
Все неначе  в Україні,
Галас є, немає дій.

Щоб не плакать, там співають,
Просять Бога гріх простить,
Та щоденно в гріх впадають,
Так віками звикли жить.

Десь між небом і землею
У країні справжніх див
Хтось ворожістю своєю
Триста літ так жити вчив.
08.11.03.


Рецензии