Цiлий вiк

Цілий вік працюєш,
Гроші заробляєш,
В старості бідуєш,
Грошенят не маєш.

Цілий вік мудруєш,
Все щось придбаваєш,
В старості бідуєш,
Бо замало маєш.

Цілий вік чекаєш -
Доленька всміхнеться,
Й в старості не знаєш,
Щастя де береться.

Думкою багаті,
На яву бідненькі,
В старості проклятій
Сиві та слабенькі.

Поміняймо старість,
Бідну й нещасливу,
На рожеву радість,
Юну й метушливу.

Все почнем спочатку,
Може вийде ліпше,
Будемо в достатку
Жити веселіше.

Стрінемо кохання
З довгою косою,
Гулі до світання
У гаю весною.

В старості жалкуєш,
Що не так все склалось,
Те не відбудуєш,
Що не руйнувалось.
04.11.03.


Рецензии