Голуб

Голуб в шибку б`ється,
Мабуть, звістку має,
Хтось до нас приб`ється,
Шлях до нас долає.

Може то від Бога
Янгол б`є крилами,
Знає де дорога
До моєї мами.

Я не забарюся,
Все на світі лишу,
Разом з ним помчуся
В потойбічну тишу.

Лиш душа доб`ється
До моєї мами,
Тихо засміється
Й житиме віками.

Тіло зовсім інше
Вдягне, як обнову,
Й житиме ще ліпше
В цьому світі знову.

Може так не буде,
Просто хтось приїде
Й зникне у нікуди
Поки місяць зійде.
26.10.03.


Рецензии