Радощi життя
Вперше зацвіла,
Вся пахтить біленька,
Вже гудить й бджола.
Сонечко яскраве,
Молода трава,
Йде весна ласкава,
То ж все й ожива.
Де ж ті наші весни,
Радощі життя,
Зникли дні чудесні,
Всі без вороття.
Бо старе вмирає,
Віджило своє,
Пустки світ не знає,
Всім заміна є.
Вишенька ж радіє,
Листя розпуска,
Все живе старіє,
Доля всіх така.
25.10.03.
Свидетельство о публикации №113022601882