Вишенька

Хмариночка біла
На вишеньку впала,
Та не уціліла,
А квітами стала.

Злетілися бджоли
Нектар смакувати,
Їм більше ніколи
Такого не взяти.

А вишня маленька
Радіє, квітує,
Що вже не слабенька,
Що силоньку чує.

Що вишні червоні
На вітах дозріють.
А добрі долоні
Зернятка посіють.

І виростуть нові
Деревця вишневі,
Нащадки по крові,
Білявки травневі.
24.10.03.


Рецензии