Рятуймося

Рятуймося, панове,
Йде злющая зима,
Побоїще льодове,
Спасіння тут нема.

До Турції та Кіпру
Поїдем зимувать,
Горілочки по літру
Щоденно випивать.

Повернемось, панове,
У квітні навесні,
Життя таке чудове
Під чарку і пісні.

Від сонячної спеки
На північ утечем,
В норвежський край далекий,
Там літо переждем.

А восени й весною
Удома будем жить,
Пишатися собою
І рідний край любить.

Якби нам тільки гроші
Хтось з дому надсилав,
На мандри ці хороші
Щоб кожен витрачав.

Та щось таких, панове,
Ніхто з нас не зустрів,
Отож життя чудове
Набір порожніх слів.

Ми будемо і далі
Постійно вдома жить,
Бо грошики чималі
Не вдасться заробить.
21.10.03.


Рецензии