Ставаймо
Борців за щасливе життя,
Щоб не обсідали нас злидні,
Злодійство пішло б в небуття.
Скараємо клани бандитів,
За грати засадимо їх,
Багатства, грабунком нажиті,
Позбавлять від злиднів усіх.
За нашу святу Україну
Ставаймо усі до борні,
За мову свою солов`їну,
А покручам скажемо ні.
Хай знають, що дух українства
Високий і завше живий,
Готовий до доброго дійства,
Щоб квітнув наш край дорогий.
18.10.03.
Свидетельство о публикации №113022601856