Заява старшокласника

Олігархом добре бути –
Гроші, влада та жінки,
Можеш всіх, як кажуть, взути,
Запустити злі плітки.

І закон тобі як дишло,
Бо ти сам і є закон,
Щоб тобі найкраще вийшло,
Крутиш ним без перепон.

Научіть мене як стати
Олігархом надкрутим,
Щоби все у світі мати
І не гребувать нічим.

В школі нас цьому не учать,
Тільки як писать й читать,
Атестат у руки всучать
Й геть іди собі гулять.
15.10.03.


Рецензии