Немае кращого
Немає кращого на світі
Ніж бути зовсім ще малим,
Бо неміч не впіймала в сіті
І не зробився ти старим.
Коли щоранку будять мати
І пахне хлібом й молоком,
У вечорі шукають спати,
А ти сховався під столом.
Коли хвороби ще не мучать,
І ноги зовсім не болять,
Коли тебе наукам учать,
Тобі ж кортить ще погулять.
Коли в житті усе ще буде
Та ще нічого не було,
Коли ще віриш у почуте
Й радієш сонцю, що зійшло.
12.10.03.
Свидетельство о публикации №113022601839