До дня народження

Бажаєм довго жити,
Кохати і любити,
Здоров`ям дорожити –
Помірно їсти, пити,
Покинути курити.

Не мріяти даремно,
Поводитися чемно,
Не ображатись кревно,
Робити все напевно,
Світити всім як темно.

Cумлінно працювати,
Щоб все, що треба мати
І манни не чекати,
Про честь постійно дбати
І в чистоті тримати.
08.10.03.


Рецензии