Коли весна

Коли квітуюча весна
В гаях співає солов`ями
Я, захмелівши без вина,
Ходжу закоханий без тями
У цей прекрасний білий світ,
В якому щастя мав з`явитись,
Де, мабуть, і за двісті літ
Уволю я б не зміг нажитись.

Якщо не можна довго жить,
Я хочу знову повторитись,
Щоб світ продовжувать любить
Й подовше часу не коритись,
Завжди щоб слухать як весна
В гаях щебече солов`ями
І щоб хмеліти без вина,
І щоб кохатися без тями.
29.09.03.


Рецензии