Брехня

Брехня гуляє світом,
Щоб правду замінить,
Зима щоб стала літом,
Щоб чорне відбілить.

Щоб злодій став Ісусом,
А праведник замовк,
Щоб мирним був індусом
Кривавий брянський вовк.

Щоб нашими життями
Крутійський правив клан,
Незгідних щоб до ями,
В брехні такий ось план.

Брехня боїться правди,
Як сонечка пітьма,
Тож краще світ брехав би
Хіба-що жартома.
23.09.03.


Рецензии