Сповiдь самiтника

Замість жінки маю жменьку
І смакую потихеньку
Дні, відведені мені,
І не чую слова ні.

Не страждаю, не благаю
І на милість не чекаю,
Бо у мене все своє
При мені і завше є.

Сам з собою розмовляю,
Сам стелюся, сам лягаю,
Не сварюсь – немає з ким,
Не сміюся ні над чим.

Вранці й ввечері молюся
І нікого не боюся,
Так і далі хочу жить,
Не кохати, не любить.
21.09.03.


Рецензии