Не гиркаюсь
Спокійно старість доживаю
І все дивуюся – себе таким
Ніколи я не пам`ятаю.
Завжди у суперечках, біготні,
Щодня у праці та турботах,
Спокійно не бувало у житті
Ні по неділях, ні суботах.
Хотілося усе переробить,
Щоби піднятися найвище
В умінні працювати й добре жить,
Де вітерець невдач не свище.
Та все дарма, мети не досягнув,
Лише роки свої розтратив,
Про розмаїття світу тільки чув
Й попав до старості за грати.
15.09.03.
Свидетельство о публикации №113022601776