Не в модi

Не в моді нині без грошей любов,
Порядність й вірність не в ходу,
Це дикий захід і до нас дійшов
Й повчає зміну молоду.

Мораль насилля, зброї й кулака
Із засобів лунає всіх,
То в наступ йде Америка така
Й шукає, хто б їй допоміг.

І озивається на заклик зло
І ненажерливість й розбій,
Що нищать доброту людську на тло
Та плодять армію повій.

Невже ця мода переможе нас
І зробить дикими людьми,
Повірить хочеться, що прийде час
І будем святкувати ми.
11.09.03.


Рецензии