Кетдинг

            ***
 Кетдинг, янчиб,калб кизгалдогин
 У жимгина,жим,сулиб колди
 Ута ардоклаган ардогин
 Секингина,бугизлай олди..
 Уйноклаёлмас энди, вайрон
 Дайди шамолларга юз тутмас
 Аммо,янчилган ардок,хайрон
 Ким булар,деб,телбами ё маст..
           ***
 


Рецензии