татовi

дякую:
         за те, що підвіз сьогодні додому;
і вчора,
         і завтра,
                і, знаєш, кожного дня.
за те, що о шостій на ноги,
         забувши про втому.
за те, що у твому житті я єдина, одна.
дякую:
         за те, що часом
                заварюєш мені чаю.
мені б, може, кави,
         але я і так залежна.
ми разом з тобою
         на гіпотонію
                страждаємо,
але це не страшно:
         ми вже купу років так вештаємо.
дякую:
         за довгі прогулянки лісом.
                було цікаво.
за всі твої вигадки,
         і за вечірні історії.
за те, що зі мною
         не раз
                у шахи зіграв
і навіть не раз, а по-суті завжди
         давав мені фору.
дякую:
         за гаргоші,
                ротвеллера
                (та інших звірів),
за любов до фантастики
         і віру у Бога.
за те, що ти
         завжди,
                постійно
                у мене вірив,
і за те, що почалась
         моя
                життєва
                дорога.


Рецензии