Iзраiль

> з рози Ауслендер <

(у виданні: Ізраїль ІІІ)

Вернімось
у завтра
у Мійкрай, у Твійкрай

Тут
камінь назвуть
кедром, лимоном

Сталеві брати
не забували
забувати про сон

Оминай казкові краї
приходь
у колюче Тут

На повстанських теренах
големи уперто
зрощують
усі ті ж самі мрії

Приходь
у Назад
колючки пробиваються

сік
із каменю
побиває
синів Мойсея.


Рецензии