День прохолодний
Моє авто - немов забутий човен.
Розмокли мрiї, всi надiї – вщент,
А ти цей список як завжди очолив.
Примружуючи вiї тисну газ
I голосно менi спiває вiтер.
Ти вбив кохання й свiт навколо згас…
Шукаю iнший свiт i iнший вимiр.
Свидетельство о публикации №113022505643