Життя прекрасне...

Життя прекрасне і якщо Господь дає,
Розлучення - зумій його прийняти.
То, мабуть не для тебе, не твоє...
Він дасть тобі ще щастя, більш, впізнати!

Якщо не склалося з коханою, або,
З бажаним чоловіком бути разом,
Облиш! В житті не бійся нічогО,
Хоч тяжко буде і спокІй знайдеш не зразу.

Навіщо один одного терзать,
Як можна тихо, мирно розійтися?
Не наговорювать, не лаять, не вмолять...
Вірь, лише, в Господа і лиш, йому молися!


Рецензии