Манна небесна

Падає манна небесна,
Груші ростуть на вербі,
Де ж та країна чудесна,
Щоб в ній пожити й собі.

Де її ріки молочні
Між берегів з киселю,
Тільки закриємо очі,
Мариться ми вже в раю.

Бачимо острів із сиру,
Гори цукрові блищать,
Кинули б хату, квартиру,
Щоб у кущах проживать.

Там і хвороб не буває,
Можна без старості жить,
Гей, покажіте, хто знає,
Де шлях до раю лежить.
24.03.04.


Рецензии